Bestellingen
Bestelling opsplitsen voor deellevering
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan een deellevering doen van een bestelling door de bestelling op te splitsen. Dit doe je in Lyra snel vanuit je bestellingsoverzicht.

1. Open de bestelling die je wilt splitsen.

2. Klik rechtsboven in de bestelling op de drie puntjes → Order splitsen

3. Selecteer de producten die je gedeeltelijk wilt versturen

4. Klik op Splits order

5. Een nieuwe bestelling is aangemaakt met de geselecteerde producten en de oude bestelling bevat de achtergelaten producten.

🎉Gefeliciteerd! Je hebt een bestelling gesplitst