Alle collecties
Tips & tricks
Bestellingsvelden uit webshop checkout importeren
Bestellingsvelden uit webshop checkout importeren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan met bestelvelden in Lyra gegevens importeren uit je bestellingen die wij normaliter niet zouden importeren. Zo dus ook de gekozen verzendmethode bij de checkout van een klant zijn bestelling.

Id's van verkoopplatformen voor verschillende bestelvelden

Verzendmethode:

Shopify: shipping_lines.0.title

Lightspeed: shipmentTitle

Woocommerce: shipping_lines.0.method_title

Opmerking van de klant:

Woocommerce: customer_note

Webshops kunnen hun klanten zelf ook verzendopties geven zoals een standaard zending en sameday delivery. Deze data kun je mee importeren met de bestelling, hiervoor zal je dit eerst wel moeten instellen per verkoopkanaal.

Bestellingsvelden toevoegen

  1. Voeg eerst een bestellingsveld toe die verschijnt in de bestelling in LyraWMS. Ga hiervoor naar InstellingenOrder Fields.

  2. Voeg een bestellingsveld toe door op + Veld toevoegen te klikken. De naam is de titel van het veld dat op de bestelling en picklijst komt te staan, dit kan zijn wat je wilt.

Bestellingveld mappen van een verkoopkanaal

  1. Nu kan je het aangemaakte bestellingsveld mappen aan het bestellingsveld uit de bestellingen van de webshop. Open hiervoor de instellingen van een aangemaakt Verkoopkanaal uit Integraties. Doe dit door naar Integraties te gaan links in het menu en vervolgens onder Verkoopkanalen een bestaand verkoopkanaal te openen.

  2. Scroll naar de sectie Order fields. Hier kan je de line item invullen uit je webshop die verantwoordelijk is voor het bestellingsveld dat je wilt mappen zoals "shipping_lines.0.title". Als je dit niet kan vinden, vraag ons dan waar je dit kan vinden in je webshop.

🎉 Gefeliciteerd, je hebt een verzendmethode bestelveld toegevoegd aan je verkoopkanaal!

Was dit een antwoord op uw vraag?