Nieuwe gebruiker aanmaken

Maak een nieuwe gebruiker aan voor fulfilmentklanten en medewerkers

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Elke fulfilmentklant en magazijnmedewerker heeft zijn eigen account nodig. Gebruikers kan je verschillende rollen geven met verschillende rechten om ze te onderscheiden tussen beheerders, fulfilmentklanten en magazijnmedewerkers.

Nieuwe gebruiker aanmaken

1. Ga vanuit Instellingen naar Gebruikers

2. Klik op de knop + Nieuwe account

3. Vul hier de naam en e-mailadres in. Voeg ook een optionele profielfoto toe.

4. Indien deze nieuwe gebruiker toegewezen moet worden aan een fulfilmentklant, selecteer hier dan ook de Fulfilmentklant in.

5. Wijs een rol toe en maak de gebruiker aan door op de knop Gebruiker registreren te klikken.

6. Er wordt nu een Verificatie mail en Wachtwoord vergeten e-mail gestuurd naar het ingevulde e-mailadres.

7. Maak eerst een wachtwoord aan en verifieer vervolgens het aangemaakte account.

8. Je kan nu inloggen met je e-mailadres en ingesteld wachtwoord.

🎉 Gefeliciteerd, je hebt een nieuwe gebruiker aangemaakt.

Lees het artikel hier om te leren gebruikersrollen aan te maken en rechten te wijzigen.