Fulfilmentklanten
Hoe maak ik een fulfilmentklant aan in Lyra?

In dit artikel lees je hoe je een fulfilmentklant kunt aanmaken en ook het bijbehorende account.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Fulfilmentklant aanmaken

1. Ga naar Fulfilmentklanten vanuit de navigatiebalk en klik op de Fulfilmentklant toevoegen knop. Deze knop vindt je rechts bovenin het scherm.

2. Vul de naam die je de fulfilment klant wilt geven in en ook de adresgegevens

3. Wil je direct een account aanmaken voor deze klant? Vink dan Account aanmaken aan en lees hieronder welke gegevens je allemaal in moet vullen

4. Klik op de groene Nieuwe fulfilmentklant knop.

5. 🎉 Gefeliciteerd! Je hebt een fulfilmentklant toegevoegd.

Account aanmaken voor fulfilmentklant

1. Vink Account aanmaken aan

2. Vul een email adres in waar nog niet een account voor bestaat onder Email.

3. Vul de naam in van je contactpersoon en de rol van dit contact binnen het bedrijf

4. (Optioneel) Vul een telefoonnummer in als je deze hebt, zo kan je makkelijker contact opnemen bij een probleem.

5. Selecteer bij Accountrol de rol die jij graag aan een het account van een fulfilmentklant wilt toewijzen. Dit heb je als het goed is ingesteld bij de gebruikersrollen instelling.

1. Lyra komt standaard meegeleverd met een "Klant" rol. Weet je niet zeker welke rol je moet gebruiken? Gebruik dan "Klant" of neem contact met ons op

6. Als je nu een fulfilmentklant toevoegd wordt er automatisch een account aangemaakt.