Alle collectiesFacturatie
Moneybird koppelen aan Lyra voor facturatie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan gemaakte fulfilmentklant facturen in Lyra automatisch doorzetten naar je boekhouding in Moneybird door middel van onze Moneybird koppeling. Je kan vervolgens de facturen in Moneybird nog bewerken en deze sturen naar je klanten. Vanuit Moneybird kun je makkelijk zien wie dan wel en wie niet al betaald heeft. Op deze manier bespaar je dagen aan werk per maand aan boekhouding.

Moneybird API Key aanmaken in Moneybird

1. Klik in je Moneybird account rechtsboven op je Naam → Gebruikersaccount

2. Klik op de volgende pagina op Ontwikkelaars

3. Klik rechtsboven op API Token aanmaken

4. Vul hier de naam in die je wilt geven aan de token, selecteer de optie API Token voor persoonlijk gebruik en selecteer de administratie en onderdelen waar je toegang aan wilt geven.

5. Klik op Opslaan

6. Kopieer de API token in beeld en bewaar deze

Moneybird API koppelen in Lyra

1. Ga naar InstellingenBedrijfsinstellingen.

2. Selecteer Moneybird bij Facturatie partij.

3. Vul de API Key in die je hebt aangemaakt in Moneybird en sla bovenaan de pagina de wijzigingen op.

Gefeliciteerd, je hebt Moneybird gekoppeld aan Lyra!🎉