Exports aanmaken in het export centrum
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In het exportcentrum kan je alle mogelijke exports maken die Lyra te bieden heeft. Maak makkelijk exports van bestellingen, producten, picklijsten, retouren, geretourneerde producten, inslag, zendingen, fulfilmentklanten, verkoopkanalen of facturen.

Een export genereren

1. Ga links in het menu naar Export centre → + Maak een export

2. Selecteer onder Export type wat voor export je wilt aanmaken

3. Onder Filters selecteer je welke filters je wilt toepassen. Deze filters zijn anders voor ieder Export type

4. Kies daarna nog of je een mail wilt ontvangen zodra de export klaar is.

5. Klik op Start export om de export te starten

6. Terug op de Export centre pagina vind je de aangemaakte exports.

7. Klik op Download export om de aangemaakte export te downloaden

Als het aanmaken van de export niet lijkt af te ronden, ververs dan de pagina.

Gefeliciteerd! Je hebt een export gemaakt met het export centrum!🎉