Inslag
Inslagbestelling importeren met spreadsheet (.xlsx)
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een inslagbestelling hebt met een groot aantal SKU's kan het misschien verstandig zijn dit te importeren naar Lyra d.m.v. een spreadsheet waar je details in staan.

Inslagbestelling spreadsheet template invullen

Je kan niet zomaar elk bestand gebruiken om je inslagbestelling te importeren. Hiervoor heb je een template die je vanuit Lyra kan downloaden.

1. Ga links in het menu naar Inslag en klik op Imports

2. Klik op Download template om de template te downloaden

3. Open het EntryOrder_Import_Sheet.xlsx bestand en vul deze op de volgende manier in:

1. Fulfilmentclient: Vul hier de naam van de fulfilmentklant in exact zoals deze staat in Lyra.

2. Reference: Vul hier een referentie in voor de inslagbestelling die je wilt importeren.

LET OP: Als je geen referentie invult, wordt ieder product in een aparate inkoopbestelling geplaatst. Dit betekend dus ook dat je met verschillende referenties ook meerdere inslagbestellingen kan aanmaken met hetzelfde bestand.

3. Supplier: Vul optioneel de naam van je supplier in. Als deze nog niet bestaat in Lyra, dan wordt deze aangemaakt.

4. Shipment type: Vul optioneel in hoe de zending geleverd wordt. Je kan deze selecteren uit de opties in het bestand.

5. Warehouse: Vul hier de naam van het magazijn in waar het naar wordt geleverd. Zorg ervoor dat deze exact overeenkomt met de naam in Lyra.

6. Expected delivery date: Vul hier optioneel de datum van de levering in. Vul deze in zoals: 27-09-2023

7. Courier type: Vul hier optioneel de naam van de vervoerder in die de levering.

8. Tracking reference: Vul hier optioneel de track and trace in van de vervoerder die zending levert.

9. SKU: Vul hier de SKU in van het product dat je zal leveren. Zorg ervoor dat dit de SKU is en niet de barcode.

10. Expected amount: Vul hier het aantal stuks per product in dat je verwacht te leveren.

11. Expected containers: Vul het aantal dozen, pallets of containers in waar dit product mee wordt verzonden.

12. Container type: Geef aan of het product in dozen, pallets of containers wordt geleverd.

4. Herhaal dit voor ieder product dat je wilt toevoegen aan de inslagbestelling.

5. Sla het bestand op!

Inslagbestelling spreadsheet uploaden naar Lyra

1. Ga links in het menu naar Inslag en klik op Imports

2. Klik op Upload document en selecteer het bestand dat je zojuist hebt aangemaakt en klik op Upload.

3. Als de upload succesvol is, zal je in de tabel onder Eerdere imports zien of het gelukt is en of er rijen zijn die niet geupload konden worden.

4. De aangemaakte inslagbestelling wordt teogevoegd aan de Inslag pagina.

Je hebt succesvol een inkoopbestelling door middel van een spreadsheet geupload!🎉