Virtuele producten importeren met een spreadsheet

Als je veel virtuele producten wilt aanmaken of wilt aanpassen in een keer kan je misschien een spreadsheet hiervoor gebruiken.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe maak ik virtuele producten aan met een spreadsheet?

Om virtuele producten aan te maken met een spreadsheet in Lyra WMS heb je eerst een spreadsheet nodig die als volgt is opgebouwd:

• Elk onderdeel van een samenstelling staat op een aparte regel

• Elk onderdeel bestaat al als product in de product catalogus.

• Elke regel heeft een kolom met een sku en een sku van het onderdeel

• Een aantal is niet nodig, we gaan uit van 1 stuk als deze niet is gevonden op de regel

• Je spreadsheet heeft kopjes

Als je spreadsheet voldoet aan de bovenstaande regels kan je de volgende stappen uitvoeren om de samenstelling aan te maken.

1. Ga naar Producten en klik op de drie puntjes rechts bovenin.

2. Klik op Importeer virtuele samenstellingen

3. Selecteer onder Import je spreadsheet bestand, als je het goed hebt gedaan. Als je spreadsheet goed is ingesteld zie je de invoervelden veranderen in selecteerbare opties. Dit zijn als het goed is alle kopjes van je spreadsheet.

4. Koppel nu de juiste kopjes van je spreadsheet aan de behorende instelling.

5. Klik op Opslaan.

6. 🎉 Gefeliciteerd, je hebt een hoop tijd bespaard Ên virtuele samenstellingen aangemaakt.