Producten in bulk aanpassen met Excel (.xlsx)

Je kan met een excel bestand snel details van producten in één keer aanpassen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Lyra heb je de mogelijkheid om producten te importeren met Excel. Nu heb je ook de mogelijkheid om productdetails te updaten van bestaande producten.

1. Maak een export .xlsx (Excel) bestand met de producten die je wilt wijzigen of exporteer producten uit Lyra en gebruik dat bestand.

2. Maak alle aanpassingen aan de producten in het .xlsx bestand en sla deze op.

3. Ga naar Producten in Lyra en klik rechts van de + Nieuw Product knop op het hamburger-icoon en klik vervolgens op Importeer producten.

4. Upload hier je .xlsx bestand en koppel na het uploaden de velden aan de juiste kolommen.

5. Je hoeft niet alle velden te koppelen. Koppel alleen de velden die je wilt wijzigen.

6. Klik op Save zodra je de velden hebt gekoppeld.

7. Producten met een bestaande SKU worden geupdate en producten in het bestand die niet bekend zijn worden geïmporteerd naar Lyra.