Bulk Shipping van picklijsten

Verwerk met een paar klikken alle picklijsten in je batch

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je veel picklijsten moet verwerken van hetzelfde product dan is het vaak handig om alle picklijsten in Ć©Ć©n keer te verwerken en de labels tegelijk af te drukken.

Bulk verwerken in een batch

Je kan picklijsten in 'bulk' verwerken vanuit een batch. Op deze manier weet je altijd welke picklijsten je samen hebt verwerkt.

Het is van belang dat alle picklijsten in de batch een automatisch gegenereerd label kunnen krijgen. Hiervoor moeten je verzendmethodes geautomatiseerd zijn.

1. Ga naar Batches en maak een nieuwe batch aan met de picklijsten die je wilt bulk-verwerken.

2. Klik op de drie puntjes naast + Picklijsten toevoegen in de batch

3. Klik vervolgens op Verzend picklijsten

4. In de pop-up die verschijnt zie je hoeveel picklijsten je kan verwerken en wat de succes-percentage is als je kiest om alles te verwerken. Klik hier op Verzend picklijsten
    ā€‹
    De succes-percentage wordt bepaald aan de hand van of alle picklijsten een geautomatiseerd toegewezen verzendmethode hebben. Als je ziet dat de succes-percentage minder dan 100% is dan zal je moeten nalopen of er verzendmethodes zijn die niet correct zijn ingesteld.

Nadat alle picklijsten zijn verwerkt kan je zien welke picklijsten succesvol zijn verwerkt en welke een foutmelding hebben gekregen. De foutmelding staat erbij vermeld en kan je gebruiken om het probleem te diagnoseren.

5. Zodra alles Verzonden is kan je op Print verzendlabels klikken om het PDF bestand te downloaden waarmee je alle labels kan afdrukken.