Zendingen en track & traces

Een overzicht van alle aangemaakte labels en de status en informatie hiervan

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vanuit de Zendingen pagina heb je een overzicht van alle aangemaakte zendingen. Hier vind je de status van de zending, het label, de track & trace en de bijbehorende gegevens.

De Zendingen pagina vind je links in het sub-menu van Bestellingen.

Een overzicht van alles omtrent de aangemaakte zendingen. Print en download hier je labels, open tracking pagina's, vind de bijbehorende bestellingen en zie zelfs de huidige verzendstatus van de verzonden pakketjes.

Aangemaakt label afdrukken:

1. In de kolom 'Label' vind je de .pdf bestanden die je kan openen.

2. Na het openen kan je vanuit de preview het label afdrukken

Tracking pagina openen:

• In de kolom 'Track and Trace' vind je hyperlinks die leiden naar de tracking pagina van de vervoerder.

Labels exporteren:

1. Filter eerst alle zendingen die je wilt exporteren door te klikken op de filter icoon en de gewenste waardes in te vullen.

2. Selecteer (een vinkje) een label. Een nieuwe checkbox om alle labels te selecteren komt tevoorschijn. Selecteer deze en klik op de Exporteer zendingen knop rechtsboven in.