Naar de hoofdinhoud
Alle collectiesKoppelingenVerkoopkanalen
Magento 2 koppelen aan LyraWMS
Magento 2 koppelen aan LyraWMS
Meer dan een week geleden bijgewerkt

API Key aanmaken in Magento 2

 1. Log in met je Adobe account op account.magento.com

 2. Klik na het inloggen rechts in het menu op API Portal

 3. Vul een beschrijving van de sleutel in en klik op Add New

 4. Kopieer de nieuwe API sleutel en bewaar deze om te koppelen met LyraWMS!

Magento 2 koppelen in Lyra WMS

 1. Ga in Lyra vanuit Instellingen naar Verkoopkanalen of klik links in het menu op Integraties

 2. Klik op de knop Nieuw verkoopkanaal.

 3. Selecteer Magento en vul de Naam en Referentie hiervan in.

 4. Selecteer vervolgens wat de gewenste Startdatum is. De datum kan je in het verleden instellen maar de meeste kanalen hebben een limiet van 48 uur oude bestellingen. De datum in de toekomst instellen betekend dat de koppeling niks importeert tot die datum.

 5. Selecteer onder Fulfilmentklant de fulfilmentklant in waar deze toebehoort, wijzig indien van toepassing het logo en geef aan of je voor dit verkoopkanaal een pakbon bij elke bestelling wilt afdrukken.

 6. Onder Producten kan je o.a. wijzigen hoe de voorraad ge-update wordt. Je hebt de keuze uit Niet updaten, alleen het Voorraadverschil updaten en de Exacte voorraad updaten. Dit is dus de voorraad in de webshop die ge-update wordt.

 7. Hieronder vind je de optie Onbekende producten toevoegen, als een bestelling wordt geïmporteerd met een onbekend product en dus een foutmelding geeft, dan zal het product toegevoegd worden aan Producten in afwachting om vervolgens toegevoegd te kunnen worden aan Producten. Je kan vervolgens opnieuw de bestelling importeren.

 8. De SKU zwarte lijst is ervoor om SKU's die je niet wilt verwerken te negeren. Dit doe je als er een lijst aan producten is dat niet door het fulfilmentcentrum wordt verwerkt en waarvoor de bestellingen ook niet geïmporteerd hoeven te worden.

  1. Als je een grote spreadsheet hebt aan sku's die niet geimporteerd dienen te worden kan je deze tool gebruiken om de lijst met kommas te schieden: Convert Tool

 9. Vul nu de API Key in onder Authenticatie

 10. Klik bovenaan de pagina op Save

Gefeliciteerd! Je hebt je Magento store gekoppeld aan Lyra!🎉

Was dit een antwoord op uw vraag?