Producten importeren uit bol.com
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor het importeren van producten uit bol.com hebben we de optie om dit via de API te doen zoals beschreven in dit artikel.

Het komt echter regelmatig voor dat niet alle producten geïmporteerd worden uit bol.com. Dit komt doordat het bestand dat Lyra uitleest uit bol.com ontbrekende titels bevat en zonder producttitels kunnen de producten niet geïmporteerd worden.

Hiervoor kan je ontbrekende producten middels een export van je producten uit bol.com te importeren naar Lyra

Export maken van alle producten in Lyra

1. Ga vanuit de bol.com backoffice naar Artikelen → Mijn artikelen

2. Selecteer alle producten die je wilt exporteren en klik op Download Excel-template

3. Download het Excel bestand

4. Importeer het bestand naar Lyra zoals beschreven in dit stappenplan.

🎉 Gefeliciteerd, je hebt al je producten uit bol.com geïmporteerd!