Producten importeren uit verkoopkanaal

De aangeraden manier om je producten toe te voegen naar Lyra is dmv de importeer functie

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan op meerdere manieren producten toevoegen of importeren naar Lyra waaronder handmatig, dus één voor één, dmv een .CSV bestand, door deze te migreren uit je voorgaande WMS of door de producten direct te importeren uit het verkoopkanaal. Dit is de aan te raden manier en brengt de meeste voordelen met zich mee.

De reden dat we aanraden om via deze weg de producten te importeren is omdat je dan zeker weet dat alle SKU's correct zijn ingesteld, je zelf kan selecteren welke producten je wel en niet in je assortiment wilt hebben en het updaten van voorraad op het verkoopkanaal het snelste gaat.

Producten importeren uit verkoopkanaal

1. Ga naar InstellingenVerkoopkanalen

2. Open het desbetreffende gekoppelde verkoopkanaal.

3. Klik op Importeer producten

4. In de komende paar minuten zullen de producten toegevoegd worden aan Producten in afwachting.

5. In Producten in afwachting kan je selecteren welke producten die zijn geïmporteerd je wel of niet wilt toevoegen aan je lijst van producten. Dit doe je door deze te selecteren en onder Selecteer actie te klikken op Selectie toevoegen om de producten toe te voegen of op Selectie afwijzen om deze te negeren.

🎉 Gefeliciteerd, je hebt producten geïmporteerd uit het verkoopkanaal!