MyParcel als vervoerder koppelen
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  1. Log in je MyParcel Backoffice omgeving

2. Ga links in het menu naar Shopinstellingen -> Integraties

3. Klik op de volgende pagina op Genereer API Key

4. Kopieer deze API Key

5. Ga in Lyra vanuit Instellingen naar Vervoerders of klik links in het menu op Integraties

6. Klik op de knop Nieuwe vervoerder

7. Selecteer de vervoerder die je wilt koppelen en vul de Naam en Referentie hiervan in.

8. Vul je afzendadres gegevens in en geef aan of je het afzendadres van de fulfilmentklant wilt gebruiken voor deze vervoerder indien deze beschikbaar is.

9. Vul hieronder de API Keys en eventueel een aantal andere gegevens in. Als je er niet uitkomt, lees dan het artikel voor het koppelen van de vervoerder die je wilt gebruiken.

Gefeliciteerd, je hebt MyParcel succesvol gekoppeld!🎉