Verkoopkanalen
Hoe koppel ik mijn Plug&Pay store aan Lyra WMS?

Heb je een Plug&Pay store en wil je direct je orders in Lyra verwerkt zien worden? Hier lees je hoe je een Plug&Pay store kunt koppelen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe koppel ik een Plug&Pay webshop aan Lyra WMS?

Om een Plug&Pay shop te kunnen koppelen aan Lyra WMS moet je eerst de benodigde gegevens uit Plug&Pay halen.

API Keys krijgen uit Plug&Pay

1. Login op je Plug&Pay store

2. Ga naar de Instellingen en klik op Ontwikkelaars

3. Klik op de knop Nieuwe API sleutel toevoegen.

1. Je hoort een popup te krijgen die er zo uit ziet:

4. Vul een naam in die je wilt gebruiken voor de api koppeling. Zorg voor een duidelijke naam die omschrijft waar de api key voor bedoeld is zoals "Lyra WMS."

5. Klik op Opslaan

1. Je krijgt nu in een popup je API-sleutel te zien zoals hieronder.

6. Klik op Kopieëren en bewaar deze sleutel goed, hij wordt maar een keer getoond.

Plug&Pay webshop koppelen in Lyra

1. Ga naar Instellingen > Verkoopkanalen en klik op Nieuw verkoopkanaal

2. Selecteer de fulfilmentklant voor wie je deze shop wilt aanmaken onder het kopje Fulfilmentklant. Optioneel kan je ook een logo uploaden, deze komt op de pakbon en retourbon te staan.

3. Selecteer Plug&Pay onder Verkoopkanaal

4. Vul een Webshopnaam in.

1. Zorg voor een duidelijke naam die aangeeft welke shop het is.

2. Gebruik een naam zoals "(fulfilmentklant) Plug&Pay - voorbeeld brand" en vermijd namen zoals "Store 1" of "Winkel van kees".

5. Als je orders uit het verleden wilt ophalen vul dan de oudste datum van orders die je wilt ophalen in bij de Startdatum.

6. Onder het kopje Authenticatie vul je de gegevens in die je hebt opgehaald uit Plug&Pay. Vul bij API Token je Plug&Pay API sleutel in.

7. Klik op Verkoopkanaal opslaan en controleer of alle gegevens juist opgeslagen zijn.

🎉 Gefeliciteerd, je hebt een Plug&Pay store gekoppeld! Veel plezier met orders verwerken!