Printers
Hoe koppel ik een printer aan Lyra

Koppel een printer aan Lyra om automatisch labels af te drukken tijdens het verwerken.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een printer koppel je om labels en documenten af te drukken zonder hiervoor extra acties voor te verrichten. Dit is een vereiste om snel picklijsten te kunnen verwerken.

Printer koppelen aan Lyra

1. Klik vanuit Instellingen op Printers

2. Zorg ervoor dat de Printnode API sleutel is ingevoerd en je bent ingelogd je Printnode account dat je van ons hebt gekregen. Mocht je Printnode nog niet hebben geïnstalleerd dan kan je deze hier downloaden.

3. Klik op Sync met Printnode om je printers op te halen.

4. Klik op de printer die je wilt instellen.

5. Vul hier de Interne naam in en selecteer of dit een label of document printer is.

6. Geef aan of deze in kleur mag printen

7. Onder Printer instellingen geef je aan wat de DPI is van de printer die je wilt gebruiken en de label oriëntatie mocht deze verkeerd georiënteerd printen

Nu ben je nog niet klaar, het is verstandig om de printer op je computer nog in te stellen en vervolgens moeten we nog je printer toevoegen aan één van de paktafels.

Labelprinter correct instellen op Windows

1. Zoek vanuit Start naar Printers & Scanners

2. Open de labelprinter die je wilt instellen vanuit het Printers & Scanners overzicht

3. Open de Printer Voorkeuren van deze printer

4. Onder Opties wijzig je het Papierformaat naar mm en kan je de Breedte en Hoogte aanpassen. De waarde hiervan zijn:
    Breedte: 150
    Hoogte: 102

5. Sla de wijzigingen op door op OK te klikken.

Printer toevoegen aan paktafel

1. Klik links in het menu op Voorraad

2. Open de Paktafel waaraan je de printer wilt koppelen onder Werklocaties

3. Klik op Voorkeuren

4. Onder Printers kan je een printer toevoegen

5. De pop-up geeft alle beschikbare printers weer, selecteer hieruit de printer die je hiervoor al juist hebt ingesteld

6. Als je een A4/Document printer en een labelprinter gebruikt, voeg dan beiden printers toe.

7. Sla de wijzigingen op door op Opslaan te klikken.

🎉 Gefeliciteerd, je hebt een printer ingesteld en toegevoegd aan Lyra