Alle collectiesHoe gebruik je Lyra WMSPrinters
PrintNode installeren op Windows
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om gebruik te kunnen maken van automatisch printen met Lyra, moet je Printnode downloaden en installeren op je Windows computer. Je kan na het installeren inloggen met de inlog gegevens die je zijn verstrekt door de support van LyraWMS.

Met Printnode kan je op afstand documenten afdrukken op een printer. Hiermee ben je dus in staat om printopdrachten te sturen vanuit Lyra op de computer waar je printer op verbonden is of vanaf een andere computer.

Printnode installeren

1. Download PrintNode van de download pagina van Printnode.

2. Open het gedownloade .exe bestand.

3. Selecteer I accept the agreement en klik op Next.

4. Op de volgende pagina laat je alles niet-geselecteerd en klik je op Next

5. Laat de installatie draaien totdat hij klaar. Klik op Finish wanneer de installatie voorbij is.

6. Log in bij Printnode met de login credentials die je hebt gekregen van je contactpersoon bij Lyra WMS.

A4 Pakbon Printer instellen in Windows voor gebruik

Klik hier voor de stappen om je A6 Labelprinter in te stellen op Windows!

1. Ga in Windows naar Instellingen → Bluetooth & Apparaten → Printers & Scanners.

2. Selecteer één van de printers die je wilt gebruiken i.c.m. Printnode.

3. Selecteer de optie Printereigenschappen

4. Wijzig de naam van de printer naar iets herkenbaars. Zoals A4 Printer Paktafel 1.

Sla de wijzigingen op door op OK te klikken.

5. Open Printnode om te zien of de wijzigingen zijn doorgevoerd.

6. Als de naam klopt kan je door naar de volgende stap, zo niet, moet je de computer opnieuw opstarten en daarna nog eens controleren.

Gefeliciteerd! Je hebt PrintNode succesvol geïnstalleerd en ingesteld!🎉

Lees hier verder hoe je je printers vervolgens kan gebruiken in LyraWMS🔗