Verkoopkanalen
Een WooCommerce Store koppelen

In dit artikel lees je hoe je een Woocommerce kanaal kan toevoegen aan Lyra WMS.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe koppel ik een WooCommerce webshop aan LyraWMS?

API Keys aanmaken in WooCommerce

1. Login in op je Wordpress omgeving.

2. Klik op Woocommerce en ga links in het menu naar Instellingen.

3. Vanuit de Instellingen pagina ga je naar Geavanceerd en dan op REST API.

4. Klik op Sleutel toevoegen. Vul de Beschrijving in, selecteer de Gebruiker en selecteer de Lezen/Schrijven Rechten. Klik vervolgens op API-sleutel genereren.

5. Gebruik de aangemaakte Klantsleutel en Klantgeheim bij het aanmaken van de koppeling in LyraWMS.

6. Vul de Store URL samen met de Klantsleutel en Klantgeheim in.

7. Stel de rest van de koppeling naar wens in en klik op Save.

Track & trace links in WooCommerce

WooCommerce ondersteunt track&trace codes niet out of the box. Er is een mogelijkheid om tegen een prijs een plugin bij WooCommerce erbij te kopen. Binnen LyraWMS hebben we een gratis mogelijkheid. De uitleg hierover vind je hier.

Via de Shipment Tracking plugin kan je in je WooCommerce order een track&trace link koppelen aan een verwerkte bestelling.

Wil je hier gebruik van maken?

Vink dan de optie: "Shipment tracking plugin" aan in de instellingen van je WooCommerce verkoopkanaal.

De klant krijgt in zijn mail een extra blokje informatie met daarin ook de track&trace link: Zie voorbeeld:

🎉 Gefeliciteerd, je hebt een WooCommerce webshop toegevoegd. Veel succes met bestellingen verwerken!