Sendcloud als vervoerder koppelen

Uitleg over hoe je Sendcloud dmv de API kunt koppelen aan Lyra WMS

Meer dan een week geleden bijgewerkt

API Keys aanmaken in Sendcloud

1. Login in op je Sendcloud omgeving.

2. Klik rechts in het menu op Integraties.

3. Vanuit de Integraties pagina klik je onder Sendcloud API op Koppelen.

4. Vul LyraWMS in als Naam en sla op.

5. Gebruik de aangemaakte Publieke sleutel en Geheime sleutel bij het aanmaken van de koppeling in LyraWMS.

6. Vul de Publieke sleutel en Geheime sleutel in.

7. Stel de rest van de koppeling naar wens in en klik op Save.

8. Nu kun je de koppeling met Sendcloud openen onder Vervoerders in Integraties om verzendmethodes aan te maken die je kunt gebruiken om labels te maken.

🎉 Gefeliciteerd, je hebt een Sendcloud koppeling toegevoegd. Veel succes met bestellingen verwerken!