Track & Trace SMS versturen bij verzending
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan naast een track & trace e-mail ook track & trace SMSjes sturen naar klanten bij verzending van hun bestelling!

Track & Trace SMS activeren voor fulfilmentklant

1. Ga links in het menu naar Fulfilmentklanten -> Selecteer de fulfilmentklant

2. Klik rechtsboven in op de drie puntjes -> Voorkeuren

3. Scroll onderaan de pagina naar Notificaties en selecteer de checkbox SMS voor Order shipped

4. Als je klaar bent met wijzigingen sla je deze op door op Save te klikken bovenaan

Track & Trace SMS customizen voor fulfilmentklant

1. Ga links in het menu naar Fulfilmentklanten → Selecteer de fulfilmentklant

2. Klik rechtsboven in op de drie puntjes → Voorkeuren

3. Scroll naar onderaan de pagina en selecteer Templates weergeven & aanpassen

4. Klik op SMS templateTemplates aanpassen

5. Wijzig je SMS bericht en voeg een extra taal toe door op Voeg een taal toe te klikken. De taal wordt herkend aan de geïmporteerde bestelling!

6. Als je klaar bent met wijzigingen sla je deze op door op Save te klikken bovenaan

Gefelicteerd! Je hebt de Track & Trace SMS ingesteld en geactiveerd!🎉

Let op: Er zijn extra kosten verbonden bij het gebruik maken van de Track & Trace SMSjes. Er wordt €0,04 per SMS gerekend.