Inslag
Houdbaarheidsdatum toevoegen aan je voorraad

Met onze THT additie kan je een houdbaarheidsdatum toevoegen aan iedere locatie van een product

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is van belang dat producten met een houdbaarheidsdatum in de juiste volgorde worden gepickt en verzonden. Je wilt natuurlijk dat van dit soort producten de oude voorraad eerder wordt verzonden dan de nieuwere voorraad. Zo beperk je dat je voorraad overhoudt met een verlopen houdbaarheidsdatum.

In Lyra kan je voor ieder product per locatie instellen wat de houdbaarheidsdatum is en dan zal de locatie met de oudste voorraad als eerst worden gebruikt in picklijsten.

Houdbaarheidsdatum toevoegen aan voorraad

1. Ga naar Producten links in het menu

2. Zoek het product dat je wilt voorzien van een houdbaarheidsdatum en open de productpagina.

3. Op de productpagina vind je naast iedere gekoppelde locatie een knop met Add expiry date. Klik op deze knop naast de locatie waar je een houdbaarheidsdatum aan wilt toevoegen.

4. Klik op de Expiry date veld en selecteer de houdbaarheidsdatum van de voorraad op deze locatie.

5. Klik op Save om op te slaan.

Je kan een houdbaarheidsdatum toevoegen aan iedere locatie van een product. Lyra zorgt er automatisch voor dat de locatie met de oudste houdbaarheidsdatum als eerst wordt opgebruikt voordat deze overgaat naar de volgende voorraad.

Je kan niet meerdere houdbaarheidsdata hebben op dezelfde locatie van hetzelfde product.

🎉 Je hebt de houdbaardsdata ingesteld voor je producten!