Picklijsten
Productlocatie bewerken in picklijst

Wijzig de gebruikte locatie van producten in de picklijst naar andere gekoppelde locaties.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soms wil je een andere productlocatie gebruiken dan de gene die is weergegeven op de picklijst. Dit kan nu live in de picklijst zonder teveel handelingen of de picklijst of de bestelling te verwijderen.

1. Klik in de picklijst op het potlood icoontje naast een productlocatie.

2. Selecteer een andere gekoppelde locatie met voorraad.

3. Bevestig de wijziging door op het X icoontje te klikken.

De locatie van een product wijzigen kan alleen tijdens het picken en voordat je het product begint te picken. Voorraadreserveringen worden automatisch verplaatst van de ene locatie naar de nieuw aangewezen locatie.