Verkoopkanalen
Een Lightspeed webshop koppelen

Uitleg over hoe je een Lightspeed webshop kunt toevoegen aan Lyra WMS.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe koppel ik een Lightspeed webshop aan Lyra WMS?

Om een Lightspeed webshop te kunnen koppelen aan Lyra WMS moet je eerst de benodigde gegevens uit Lightspeed halen.

API Keys krijgen uit Lightspeed

1. Login op je Lightspeed store

2. Ga naar de Instellingen en klik op Developers

3. Klik op de knop Nieuwe API Key, je hoort een popup te krijgen die er zo uit ziet:

4. Vul een naam in die je wilt gebruiken voor de api koppeling. Zorg voor een duidelijke naam die omschrijft waar de api key voor bedoeld is zoals "Lyra WMS."

5. Klik op de schakelaar naast Activeer API key de schakelaar hoort blauw te zijn met een vinkje. Zoals deze:

6. Stel in welke Permissies je de koppeling wilt geven. Dit kan je selectief doen maar hou er rekening mee dat sommige acties nu of in de toekomst wellicht niet meer zullen werken.

7. Kopieër de API Key en klik op Weergeven om je API Secret te kunnen kopieëren. Deel deze met niemand.

8. Klik op Opslaan, je kan nu je Lightspeed shop koppelen in Lyra. Ga naar de volgende stap.

Lightspeed webshop koppelen in Lyra

1. Ga naar Instellingen > Verkoopkanalen en klik op Nieuw verkoopkanaal

2. Selecteer de fulfilmentklant voor wie je deze shop wilt aanmaken onder het kopje Fulfilmentklant. Optioneel kan je ook een logo uploaden, deze komt op de pakbon en retourbon te staan.

3. Selecteer Lightspeed onder Verkoopkanaal

4. Vul een Webshop naam in.

1. Zorg voor een duidelijke naam die aangeeft welke shop het is.

2. Gebruik een naam zoals "(fulfilmentklant) Lightspeed - voorbeeld brand" en vermijd namen zoals "Store 1" of "Winkel van kees".

5. Als je orders uit het verleden wilt ophalen vul dan de oudste datum van orders die je wilt ophalen in bij de Startdatum.

6. Onder het kopje Authenticatie vul je de gegevens in die je hebt opgehaald uit Lightspeed. Vul bij API Key je Lightspeed API Key in en bij API Secret je Lightspeed API Secret.

7. Klik op Verkoopkanaal opslaan en controleer of alle gegevens juist opgeslagen zijn.

🎉 Gefeliciteerd, je hebt een Lightspeed store gekoppeld! Veel plezier met orders verwerken!