Inloggen als andere gebruiker

Soms is het handig om in te loggen alsof je een klant bent om ze beter te kunnen helpen vanuit hun perspectief.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soms werken vanuit het perspectief van de klant bepaalde acties net een beetje anders. Hoe kan je dit probleem voorkomen als je een vraag wilt beantwoorden of als je een nieuwe klant wilt laten zien hoe zijn account werkt?

We hebben een slim trucje gebouwd om te kunnen inloggen als klant zonder hun inlog gegevens te hoeven weten. (Let op: Deze actie is alleen beschikbaar voor accounts met supergebruiker rechten.)

Hoe doe je dit?

1. Ga naar Instellingen en klik op de optie Gebruikers

1. Je ziet nu deze tabel

2. Klik vervolgens op de knop Imiteren naast de gebruiker wiens account je op wilt inloggen.

3. 🎉 Je bent nu ingelogd als een andere gebruiker en wordt doorgestuurd naar het dashboard.

Hoe log ik vervolgens weer uit?

1. Klik op de profielfoto van de gebruiker rechts bovenin je scherm. Je hoort een popup te zien met een paar opties.

2. Klik vervolgens op de optie Stop imiteren

3. 🎉 Je bent nu weer ingelogd op je eigen account en doorgestuurd naar het overzicht van de gebruikers.