Gebruikers & rechten
Inloggen als fulfilmentklant en online gebruikers zien

Zien of je gebruikers online zijn, waar ze mee bezig zijn en dingen zien vanuit het perspectief van je klant kan heel waardevol zijn.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vanuit Gebruikers in Lyra kan je zien welke gebruikers online zijn, op welke pagina ze zitten en je kan zelfs als één van je fulfilmentklanten direct inloggen. Zo kan je iemand razendsnel helpen bij nood.

Online status en huidige pagina van gebruiker zien

1. Ga naar Instellingen en vervolgens naar Gebruikers

2. Hier zie je onder Status of een gebruiker Online is of niet en door over de Online status te hoveren zie je ook op welke pagina ze zijn. Door hier vervolgens op te klikken wordt je gebracht naar de zelfde pagina als de gebruiker.

3. Ook kun je op Imiteren klikken om direct in te loggen als de gebruiker die je wilt imiteren. Zo kan je bij een probleem van een klant direct zien wat zij ervaren.