Locations
Drop-off punt instellen en gebruiken

Drop-off punten gebruik je om overzicht te houden welke pakketjes waar zijn beland en verschillende vervoerders van elkaar te scheiden.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer meerdere vervoerders worden gebruikt is het handig om deze te scheiden in het systeem. Door de drop-off point als een locatie in te stellen in LyraWMS weet je altijd waar een pakket is neergelegd en met welke vracht die is meegegaan.

Een drop-off point instellen

1. Ga naar Voorraad in de navigatiebalk

2. Klik op Locatie toevoegen rechts onder in het scherm bij Werklocaties

3. Hier kan je de gegevens voor het desbetreffende drop-off point invullen. De Locatienaam is hier het belangrijkste.

4. Wanneer je de locatie hebt aangemaakt, druk dan op de knop naast de Locatie wizard en selecteer Magazijn aanpassen

5. Bij de Layout kan je met de rechtermuisknop een locatie punt toevoegen. Druk hierbij op Locatie toewijzen en vul de naam in die je bij stap 3. hebt aangemaakt.