Voorraad alerts toevoegen

Soms wil je weten wanneer de voorraad van een product laag is. Zet dan voorraad notificaties aan en mis nooit een lage voorraad stand.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat zijn voorraad alerts?

Voorraad alerts zijn dagelijkse notificaties die je waarschuwen voor lage voorraad. Deze voorraad drempels kan je per product instellen en zodra de voorraad onder de gewenste drempel ligt krijg je een voorraad notificatie. Deze notificaties ontvang je dagelijks per mail en fulfilment klanten krijgen ook een mail van de producten die aan hun account gekoppeld zijn. Als fulfilment partij krijg jij geen mails van alerts op producten van fulfilment klanten.

Hoe stel ik een voorraad alert in?

Open het product waar je een voorraad alert aan wilt toevoegen en doorloop de volgende stappen.

1. Klik op Product aanpassen

2. Scroll naar beneden tot het kopje Voorraad alerts

3. Klik op Voeg alert toe. Er is nu een nieuwe voorraad alert tegel toegevoegd zoals hieronder afgebeeld.

4. Selecteer de gewenste urgentie aanduiding.

Wij raden aan om Info te gebruiken als je onder een bepaalde drempel updates wilt krijgen van de voorraad. Waarschuwing zodra de drempel laag genoeg ligt om nieuwe voorraad in te kopen, en Urgent als de voorraad te laag is voor een week aan doorlopende voorraad.

5. Vul de voorraad drempel in. Als de voorraad lager wordt dan dit getal zal je een melding krijgen.

6. Klik op Opslaan. Gefeliciteerd 🎉, je hebt een voorraad alert toegevoegd!

Ik wil een voorraad alert tijdelijk niet meer ontvangen

1. Ga naar de desbetreffende productpagina

2. Klik op Product aanpassen

3. Scroll naar beneden tot het kopje Voorraad alerts en zoek de juiste voorraad alert.

4. Klik de toggle uit en klik op Opslaan.

1. De toggle ziet er als volgt uit: