Bericht notificaties ontvangen

Binnen Lyra WMS kan je andere gebruikers vermelden die dan een notificatie kunnen ontvangen van het bericht

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Blijf op de hoogte van alle berichten waarin je vermeld wordt. In het berichtencentrum vind je een lijst aan alle berichten waarin je vermeld wordt.

Een gebruiker vermelden in een bericht

Je kan een andere gebruiker vermelden in een bericht door een notitie te maken op een picklijst, bestelling, batch, EO of waar je ook een bericht-icoontje kan vinden.

Tijdens het schrijven van dit bericht klik je op Verwijzen en selecteer je de gebruiker die je wilt vermelden. De gebruiker wordt zelf niet vermeld in het berichtje dat je hebt geschreven dus het maakt niet uit wanneer je de gebruiker selecteert. Na het schrijven en selecteren van de gebruiker klik je op Opslaan. De gebruiker krijgt nu in het berichtencentrum te zien waarin de gebruiker vermeld is.

Je vermeldingen vinden in het berichtencentrum

Als iemand je vermeld in een bericht kan je dit makkelijk te weten komen aan de rode stip naast de notificatiebel links van je profielfoto.

Door op de bel te klikken kom je op het berichtencentrum waar je ziet welke berichten je hebt ontvangen en waar je bent vermeld en door wie.