Inzien waar je collega's mee bezig zijn

Wil je bezig gaan met een order? Even dubbelchecken of je echt de enige bent.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soms moet er iets gebeuren en wil je zeker weten dat niet iedereen tegelijkertijd hiermee bezig gaat. Je kan in Lyra WMS heel makkelijk inzien wie allemaal op dezelfde pagina zitten als jij.

Wie kijken allemaal naar dezelfde pagina als ik?

Om te zien wie allemaal op dezelfde pagina bezig zijn als jij hoef je alleen maar even rechts bovenin je scherm te kijken. Hier zie je de profiel fotos van je collega's die met je mee aan het kijken zijn.

Dit ziet er zo uit:

Zie je hier geen profiel fotos staan en is de ruimte leeg? Dan is er niemand met je mee aan het kijken of zijn ze te lang inactief geweest. Activiteit telt 15 minuten mee, heb je 15 minuten niks gedaan op een pagina, dan ben je dus niet meer zichtbaar voor je collega's.

Waar kan ik zien waar iedereen mee bezig is?

1. Ga naar Instellingen > Gebruikers

1. Je ziet nu deze tabel

2. Als een gebruiker actief is staat er onder Status een online-indicator.

1. Om te zien waar zij actief zijn kun je met je muis op de online-indicator staan en krijg je een "popup". Je hoeft niet te klikken.

2. Om direct te navigeren naar de pagina van deze gebruiker kan je op de online-indicator klikken. Deze functioneert dan als link naar de pagina waar de gebruiker voor het laatst actief is geweest.